AAIG – ATM -atletik

 

Hej alle i AAIG ATM- atletik!

Først en tak til alle jer, som har været med i en meget forvirrende sæson. En særlig tak til jer, som har lavet hjælperopgaver/hjulpet til ved store som små opgaver, i klubben.

Vi er selvfølgelig også glade for de rosende ord, der er faldet af til os, selv om der selvfølgelig også har været kiksere fra vores side.

 

Fra på mandag d. 26.10 starter vi med indendørs atletiktræning, hvis ikke der pludselig kommer nye coronarestriktioner.

Indendørstræning finder sted på Kongehøjskolen i Hallen i den afdeling, der ligger øst for Vestvejen, indkørsel fra Dr. Margrethesvej.

Mandag fra kl. 18.30 – ca. 20 med start mandag d. 26.10 er der specialtræning indendørs for særligt interesserede fra årgang 2008 og opefter. Det vil sige, at man her i en vis grad træner i ens favoritøvelser, og at man i en vis grad kan holde sig selv i gang.

Onsdag kl. 18.15-19.45 med start onsdag d. 28.10 er der indendørstræning for alle fra årgang 2011 og opefter. Det er grundlæggende træning i atletikkens øvelser. En stor del af træningen foregår i aldersbestemte grupper.

Der dukker nok senere yderligere tilbud op for forskellige målgrupper. Bl.a. derfor skal opfordres til at kigge på hjemmesiden en gang i mellem.

 

Et par ord om sommersæsonen:

Som i så mange andre sportsgrene var der ikke meget, der blev som oprindeligt planlagt. F.eks blev stort set alt om medlemsrekruttering droppet, og det betød bl.a., at i nogle grupper var det meget tyndt, hvilket også betød, at nogle stoppede pga manglen på det sociale.  Vi satser på at gøre mere omkring det med rekruttering af nye medlemmer til udesæsonen 2021, så der bliver fyldt mere op i de forskellige grupper.

Vi prøver igen – (forhåbentlig uden corona til den tid)

Vi havde også planlagt flere initiativer for at få flere til at påtage sig småopgaver i klubben – forældre/andre – og gøre klubben mere attraktiv. Disse ting vil vi forsøge at tage op næste år, hvor tingene forhåbentlig bliver mere normale. Mere om dette hen over vinteren/foråret.

Vi vil lige nævne, at vi vil afvikle et begyndertrænerkursus i marts måned, hvor man gerne må melde ind, hvis man på nogen måde har interesse for at yde en lille indsats på det område.

Et atletikdommerkursus i november i Vejle er på trapperne, som vi også gerne ser deltagere til.

 

Også hvis man på anden vis allerede nu ved, at man godt vil yde en lille indsats i klubben, hører vi meget gerne fra jer. Også hvis I har forslag til os, der måske kan gøre tingene bedre i klubben. Vi ved, der er flere, der går rundt med gode idéer. Så kontakt endelig en af os fra atletikudvalget.

 

Sportslig hilsen

Atletikudvalget (Kenny, Kirsten, Allan, Lars Bo, Ruben, Tove, Helge)

5A9a0565
 

Resultater!

Resultater fra Sønderjyske Mesterskaber
tjek dem ud her

Resultater fra Nålestævnet i Haderslev
tjek dem ud her

 Trænings info.

Lidt omkring vintertræningen
tjek ud her

 

 

5A9a0743